genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Adriana van Gameren

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Adriana van Gameren.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Adriana van Gameren is geboren op 26 augustus 1824 te Waardenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Waardenburg » Geboorten 1811-1826.

Bekijk suggestie

Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren zijn getrouwd op 19 december 1846 in Waardenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Waardenburg » Huwelijksbijlagen 1843-1862.

Bekijk suggestie

Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren zijn getrouwd op 19 december 1846 in Waardenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Waardenburg » Huwelijksbijlagen 1843-1850.

Bekijk suggestie

Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren zijn getrouwd op 19 december 1846 in Waardenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Waardenburg » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1843-1882.

Bekijk suggestie

Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren zijn getrouwd op 19 december 1846 in Waardenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Waardenburg » Huwelijken 1843-1863.

Bekijk suggestie

Adriana van Gameren is overleden op 23 december 1877 te Waardenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Waardenburg » Overlijden 1864-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik de Jongh (overleden in 1847), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik De Jongh (geboren in 1847), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Cornelia De Jongh (geboren in 1848), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit De Jongh (geboren in 1849), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn de Jongh (overleden in 1851), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika De Jongh (geboren in 1852), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik De Jongh (geboren in 1854), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika de Jongh (overleden in 1855), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik De Jongh (geboren in 1856), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik de Jongh (overleden in 1856), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Lambertus De Jongh (geboren in 1859), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit de Jongh (overleden in 1862), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerreke De Jongh (geboren in 1864), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit De Jongh (geboren in 1867), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit de Jongh (overleden in 1870), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik de Jongh (overleden in 1923), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerreke de Jongh (overleden in 1923), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Cornelia de Jongh (overleden in 1929), een kind van Hendrik de Jongh en Adriana van Gameren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie