genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Maria Ardon

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Maria Ardon.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Cornelis Vos en Maria Ardon zijn getrouwd op 26 oktober 1840 in Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksbijlagen, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1840-1841.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Vos (geboren in 1842), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Vos (geboren in 1842), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje Vos (geboren in 1849), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje Vos (geboren in 1849), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francijntje Johanna Vos (geboren in 1850), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francijntje Johanna Vos (geboren in 1850), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frans Johannes Vos (geboren in 1851), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frans Johannes Vos (geboren in 1851), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Marcelis Vos (geboren in 1853), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Marcelis Vos (geboren in 1853), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Vos (overleden in 1857), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Vos (geboren in 1857), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Vos (overleden in 1857), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Vos (geboren in 1857), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Vos (overleden in 1858), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Vos (geboren in 1858), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Vos (overleden in 1858), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Vos (geboren in 1858), een kind van Cornelis Vos en Maria Ardon, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Maria Ardon is geboren op 27 juli 1822 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Cornelis Vos en Maria Ardon zijn getrouwd op 26 oktober 1840 in Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie