genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Wijnand Koogje

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Wijnand Koogje.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Wijnand Koogje en Detje Prins zijn getrouwd op 20 augustus 1879 in Schiedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Schiedam » Huwelijksbijlagen 1878-1879.

Bekijk suggestie

Wijnand Koogje en Detje Prins zijn getrouwd op 20 augustus 1879 in Schiedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Schiedam » Huwelijksaangiften, Huwelijksafkondigingen 1876-1879.

Bekijk suggestie

Wijnand Koogje en Detje Prins zijn getrouwd op 20 augustus 1879 in Schiedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Schiedam » Huwelijken 1878-1879.

Bekijk suggestie

Wijnand Koogje en Detje Prins zijn getrouwd op 20 augustus 1879 in Schiedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Schiedam » Huwelijksbijlagen 1879-1880.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Burger Koogje (geboren in 1880), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schiedam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Burger Koogje (overleden in 1882), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Burger Koogje (geboren in 1882), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wijnand Koogje (geboren in 1883), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Burger Koogje (geboren in 1885), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schiedam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Burger Koogje (geboren in 1885), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Koogje (geboren in 1889), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Marinus Koogje (geboren in 1891), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Koogje (geboren in 1893), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Koogje (geboren in 1895), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Koogje (geboren in 1897), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Koogje (geboren in 1900), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schiedam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Koogje (overleden in 1943), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schiedam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Burger Koogje (overleden in 1945), een kind van Wijnand Koogje en Detje Prins, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie