genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Geertrui Lemmen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Geertrui Lemmen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Geertrui Lemmen is overleden op 24 januari 1923 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen zijn getrouwd op 10 juli 1891 in Giessen-Nieuwkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Giessen-Nieuwkerk » Huwelijksbijlagen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen zijn getrouwd op 10 juli 1891 in Giessen-Nieuwkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Giessen-Nieuwkerk » Huwelijksafkondigingen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen zijn getrouwd op 10 juli 1891 in Giessen-Nieuwkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Giessen-Nieuwkerk » Huwelijksaangiften 1883-1912.

Bekijk suggestie

Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen zijn getrouwd op 10 juli 1891 in Giessen-Nieuwkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Giessen-Nieuwkerk » Huwelijken 1883-1894.

Bekijk suggestie

Geertrui Lemmen is overleden op 24 januari 1923 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijden 1920-1923 v/a 5971.

Bekijk suggestie

Geertrui Lemmen is overleden op 24 januari 1923 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijden 1913-1932 extracten.

Bekijk suggestie

Geertrui Lemmen is overleden op 24 januari 1923 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijden 1900-1932 alfabetische registers.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert Advocaat (geboren in 1899), een kind van Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Baltus Advocaat (geboren in 1900), een kind van Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Advocaat (geboren in 1902), een kind van Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Advocaat (overleden in 1903), een kind van Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Advocaat (geboren in 1904), een kind van Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertrui Advocaat (geboren in 1905), een kind van Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert Advocaat (overleden in 1923), een kind van Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Advocaat (overleden in 1947), een kind van Baltus Advocaat en Geertrui Lemmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie