genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Cornelia Aarnoudse

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Cornelia Aarnoudse.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Cornelia Aarnoudse is geboren op 21 januari 1828 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Geboorten 1821-1833.

Bekijk suggestie

Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse zijn getrouwd op 13 februari 1856 in Sint Philipsland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Philipsland » Huwelijksbijlagen 1853-1862.

Bekijk suggestie

Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse zijn getrouwd op 13 februari 1856 in Sint Philipsland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Philipsland » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1843-1882.

Bekijk suggestie

Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse zijn getrouwd op 13 februari 1856 in Sint Philipsland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Philipsland » Huwelijken 1853-1902.

Bekijk suggestie

Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse zijn getrouwd op 13 februari 1856 in Sint Philipsland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Philipsland » Huwelijken 1843-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Willemina den Braber (overleden in 1856), een kind van Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Willemina den Braber (geboren in 1856), een kind van Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella Adriana den Braber (geboren in 1859), een kind van Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Willemina den Braber (geboren in 1862), een kind van Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Willemina den Braber (overleden in 1862), een kind van Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella Adriana den Braber (overleden in 1863), een kind van Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maarten den Braber (geboren in 1866), een kind van Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth den Braber (overleden in 1919), een kind van Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Cornelia Aarnoudse is geboren op 21 januari 1828 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Cornelia Aarnoudse is geboren op 21 januari 1828 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Cornelia Aarnoudse is geboren op 21 januari 1828 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Cornelia Aarnoudse is geboren op 21 januari 1828 te Tholen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Tholen » Burgerlijke Stand Zeeland (1796) 1811-1980.

Bekijk suggestie

Cornelis den Braber en Cornelia Aarnoudse zijn getrouwd op 13 februari 1856 in Sint Philipsland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Philipsland » Burgerlijke Stand Zeeland (1796) 1811-1980.

Bekijk suggestie