genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Adriana Pieternella Koogje

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Adriana Pieternella Koogje.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Trouwen 1859-1886 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Trouwen 1800-1896, 1906-1909 / Evangelisch Luthers.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Dopen, Trouwen, Lidmaten 1866, 1875-1900 Index, Dopen, Trouwen, Lidmaten 1866, 1875-1900 / Evangelisch Luthers.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Dopen, Trouwen, Lidmaten 1604-1909 Index, Dopen, Trouwen, Lidmaten 1604-1909 / Evangelisch Luthers.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksbijlagen 1877 akte 1226-1299; Huwelijksbijlagen 1878 akte 1-300.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksbijlagen 1877 akte 851-1225.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksbijlagen 1877 akte 476-850.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksbijlagen 1877 akte 86-475.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksbijlagen 1876 akte 976-1251; Huwelijksbijlagen 1877 akte 1-85.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksafkondigingen 1877.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksaangiften 1876-1878.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijken 1877 8 aug-27 dec.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje zijn getrouwd op 31 oktober 1877 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijken 1877 3 jan-8 aug.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rokus Willem van der Jagt (geboren in 1880), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rokus Willem van der Jagt (overleden in 1880), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Pieter van der Jagt (geboren in 1883), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Pieter van der Jagt (overleden in 1883), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje van der Jagt (geboren in 1884), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van der Jagt (geboren in 1885), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie van der Jagt (geboren in 1887), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkje van der Jagt (geboren in 1888), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie van der Jagt (overleden in 1888), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Pieternella van der Jagt (geboren in 1890), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Leentje van der Jagt (geboren in 1892), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Dina van der Jagt (geboren in 1894), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Dina van der Jagt (overleden in 1894), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietje van der Jagt (geboren in 1895), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Leentje van der Jagt (overleden in 1912), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietje van der Jagt (overleden in 1931), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje van der Jagt (overleden in 1953), een kind van Cornelis van der Jagt en Adriana Pieternella Koogje, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie