genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Bastiaan Aarnoudse

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Bastiaan Aarnoudse.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman zijn getrouwd op 26 november 1896 in Oud-Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Oud-Vossemeer » Huwelijksbijlagen 1896-1898.

Bekijk suggestie

Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman zijn getrouwd op 26 november 1896 in Oud-Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Oud-Vossemeer » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman zijn getrouwd op 26 november 1896 in Oud-Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Oud-Vossemeer » Huwelijken 1893-1912.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Aarnoudse (geboren in 1897), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Aarnoudse (overleden in 1898), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan Aarnoudse (geboren in 1900), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Aarnoudse (geboren in 1901), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Aarnoudse (overleden in 1901), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Aarnoudse (geboren in 1903), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Aarnoudse (geboren in 1905), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over n.n. Aarnoudse (overleden in 1907), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Jacobus Aarnoudse (geboren in 1908), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Jacobus Aarnoudse (overleden in 1964), een kind van Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Bastiaan Aarnoudse en Cornelia den Engelsman zijn getrouwd op 26 november 1896 in Oud-Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Oud-Vossemeer » Burgerlijke Stand Zeeland (1796) 1811-1980.

Bekijk suggestie