genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Lambert Vos

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Lambert Vos.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Lambert Vos en Meggelina Bakkeren zijn getrouwd op 3 november 1875 in Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Huwelijksbijlagen 1874-1875.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vos (overleden in 1876), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vos (geboren in 1876), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vos (overleden in 1876), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vos (geboren in 1876), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vos (geboren in 1879), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. Vos (overleden in 1879), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Vos (geboren in 1879), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over levenloos Vos (overleden in 1879), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Vos (geboren in 1886), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Vos (geboren in 1886), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus Vos (geboren in 1888), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus Vos (geboren in 1888), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Marcelis Vos (geboren in 1890), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Marcelis Vos (geboren in 1890), een kind van Lambert Vos en Meggelina Bakkeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Lambert Vos en Meggelina Bakkeren zijn getrouwd op 3 november 1875 in Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie