genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Cornelis Arres Lockhorst

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Cornelis Arres Lockhorst.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk zijn getrouwd op 20 juli 1876 in Culemborg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Culemborg » Huwelijksbijlagen 1875-1877.

Bekijk suggestie

Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk zijn getrouwd op 20 juli 1876 in Culemborg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Culemborg » Huwelijksafkondigingen 1864-1878.

Bekijk suggestie

Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk zijn getrouwd op 20 juli 1876 in Culemborg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Culemborg » Huwelijksaangiften 1843-1882.

Bekijk suggestie

Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk zijn getrouwd op 20 juli 1876 in Culemborg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Culemborg » Huwelijken 1874-1877.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia Catharina Lockhorst (geboren in 1876), een kind van Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia Catharina Lockhorst (geboren in 1877), een kind van Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Lockhorst (overleden in 1878), een kind van Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Jan Lockhorst (geboren in 1881), een kind van Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Jan Lockhorst (geboren in 1881), een kind van Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia Catharina Lockhorst (overleden in 1954), een kind van Cornelis Arres Lockhorst en Aartje Sterk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie