genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Adriaan Verpoorte

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Adriaan Verpoorte.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter zijn getrouwd op 1 augustus 1878 in Zaamslag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Zaamslag » Huwelijken 1868-1882.

Bekijk suggestie

Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter zijn getrouwd op 1 augustus 1878 in Zaamslag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Zaamslag » Huwelijksbijlagen 1877-1882.

Bekijk suggestie

Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter zijn getrouwd op 1 augustus 1878 in Zaamslag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Zaamslag » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1868-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Geertruida Verpoorte (geboren in 1879), een kind van Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francoise Verpoorte (geboren in 1882), een kind van Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jozina Adriana Verpoorte (geboren in 1885), een kind van Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Michiel Verpoorte (geboren in 1892), een kind van Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Michiel Adriaan Verpoorte (geboren in 1895), een kind van Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jozina Adriana Verpoorte (overleden in 1896), een kind van Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francoise Verpoorte (overleden in 1927), een kind van Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Geertruida Verpoorte (overleden in 1955), een kind van Adriaan Verpoorte en Pieternella Maria de Pooter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie