genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Cornelia Verpoorte

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Cornelia Verpoorte.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Cornelis Willemsen en Cornelia Verpoorte zijn getrouwd op 19 april 1829 in Zaamslag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Zaamslag » Huwelijksaangiften 1838-1842 Huwelijksafkondigingen 1827-1842.

Bekijk suggestie

Cornelis Willemsen en Cornelia Verpoorte zijn getrouwd op 19 april 1829 in Zaamslag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Zaamslag » Huwelijken 1827-1842.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jozias Willemsen (geboren in 1831), een kind van Cornelis Willemsen en Cornelia Verpoorte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannes Willemsen (overleden in 1833), een kind van Cornelis Willemsen en Cornelia Verpoorte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannes Willemsen (geboren in 1833), een kind van Cornelis Willemsen en Cornelia Verpoorte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannis Willemsen (geboren in 1839), een kind van Cornelis Willemsen en Cornelia Verpoorte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jozias Willemsen (overleden in 1852), een kind van Cornelis Willemsen en Cornelia Verpoorte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannis Willemsen (overleden in 1871), een kind van Cornelis Willemsen en Cornelia Verpoorte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie