genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Leendert Krol

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Leendert Krol.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften zijn getrouwd op 6 juni 1816 in 's-Hertogenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » 's-Hertogenbosch » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Susanna Hendrica Margaretha Krol (geboren in 1817), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Susanna Hendrica Margaretha Krol (geboren in 1817), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Johannes Krol (geboren in 1820), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Johanna Leonora Krol (geboren in 1822), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannus Gosuinus Walraven Krol (geboren in 1826), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jeannetta Anna Willemina Krol (geboren in 1828), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Desiderius Gerardus Krol (geboren in 1830), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jeannetta Anna Willemina Krol (overleden in 1831), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sander Daniel Jan Hendrik Krol (geboren in 1832), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerhardus Leendert Krol (geboren in 1834), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gosuinus Walraven Krol (geboren in 1838), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gosuwinus Walraven Krol (overleden in 1840), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Susanna Hendrika Margaretha Krol (overleden in 1842), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Johanna Leonora Krol (overleden in 1900), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Johannes Krol (overleden in 1902), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Johannes Krol (overleden in 1902), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sander Daniël Jan Hendrik Krol (overleden in 1922), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sander Daniël Jan Hendrik Krol (overleden in 1922), een kind van Leendert Krol en Helena Gerdina van Hoften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie