genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Arie de Graaf

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Arie de Graaf.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Graaf (overleden in 1831), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Graaf (geboren in 1831), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Graaf (overleden in 1831), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem de Graaf (geboren in 1837), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem de Graaf (geboren in 1837), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem de Graaf (overleden in 1838), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Maria de Graaf (geboren in 1838), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem de Graaf (overleden in 1838), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana de Graaf (geboren in 1839), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Maria de Graaf (overleden in 1839), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana de Graaf (overleden in 1839), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana de Graaf (geboren in 1839), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Maria de Graaf (overleden in 1839), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana de Graaf (overleden in 1839), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus de Graaf (overleden in 1840), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan de Graaf (overleden in 1840), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus de Graaf (overleden in 1840), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan de Graaf (overleden in 1840), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacomina de Graaf (geboren in 1841), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacomina de Graaf (geboren in 1841), een kind van Arie de Graaf en Alida van der Mooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie