genealogieonline

Delcour genealogie

Foto van Paul Delcour

De publicatie Delcour genealogie is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 6.423 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 695 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dit zijn de genealogische gegevens zoals ik die verzameld heb sinds 1992 uitgaande van mijn twee kinderen. Nog steeds vind ik voorouders, dus klaar ben ik nooit.

Mijn bronnen zijn hoofdzakelijk de akten. Deze worden vermeld met de link naar de originele akte in notities. Ze zijn daardoor niet herkenbaar als bron op deze website. Bij twijfel of geen akten beschikbaar ga ik uit van: het is familie tot het tegendeel bewezen is. Niet iedereen is het daarmee eens, het is mijn keuze om het zo aan te pakken. 

Ongetwijfeld zitten er fouten in. Meld die gerust. Ik heb mijn best gedaan websites van mede genealogen waar ik familie vond te vermelden.

Met grote dank aan allen die mede genealogisch onderzoek doen en hun bevindingen delen. Zo komen we steeds verder.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!