genealogieonline

Stamboom De Kanter

Bild von C.N. Cardinaal

Die Veröffentlichung Stamboom De Kanter wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 5.357 Personen, wegen Datenschutz werden die Daten von 1.035 Personen nicht angezeigt. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


Onder degenen die enige tijd na de verovering van de stad Brugge (B) door Parma in 1584 naar de Noordelijke Nederlanden uitweken, behoorde ook Philips de Kanter met zijn vrouw en kinderen samen met zijn zuster Elisabeth. Waarom zij zich in Zierikzee hebben gevestigd is ons niet bekend geworden.
Hun vader Jacobus de Cantere (1535-1582) en moeder Maria Kelderman (ovl. voor 1582) mochten dit niet meer meemaken.
Voorzover de leden van de familie de Kanter vereniging hebben kunnen vinden stamt de familie af van deze Philips Jacobsz. de Cantere die werd geboren te Brugge omstreeks 1560 en van beroep kleermaker was.
De samensteller van deze stamboom is een zoon van Betsy Louise Mathilde de Laat de Kanter en Nicolaas Cornelis Cardinaal.

Er zijn vele bronnen geraadpleegd om deze familie stamboom samen te stellen. Een belangrijke basis was het "Blauwe Boekje" van het CBG te Den Haag 57e jaargang 1971 (242-285). Verder veel Internet sites, boeken, archieven en verder onderzoek.
Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam binnen deze publicatie verzoeken wij u contact te leggen met de auteur, via deze website, waarna de nodige actie zal worden ondernomen om uw gegevens te verwijderen. (1639)


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der Vergangenheit


Andere Publikationen von C.N. Cardinaal
Testen Sie diesen Service unverbindlich

mehr als 7.500 Ahnenforscher sind bereits dabei!