Stambomen Erfgoedcentrum-'t-Schoor Udenhout-Biezenmortel

Bild von Erfgoedcentrum-'t-Schoor Udenhout-Biezenmortel

Die Veröffentlichung Stambomen Erfgoedcentrum-'t-Schoor Udenhout-Biezenmortel wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf) und besteht aus 703-Personen. Wegen Privatsphäre werden 5-Personen nicht sichtbar gemacht. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


Erfgoedcentrum ’t Schoor heeft in de afgelopen jaren 3 familieboeken gepubliceerd met de verhalen van 56 Udenhoutse en Biezenmortelse families. Er is gekozen voor families die omstreeks 1840 in Udenhout of Biezenmortel woonden, die er nog steeds wonen en waarvan de familie van toen en die van nu in de mannelijke lijn familie van elkaar zijn.

Elk hoofdstuk begint met een stukje heemkunde van Udenhout en Biezenmortel, hoe mensen leefden in de eerste helft van de vorige eeuw. We leggen de herkomst van de familienaam uit, we vertellen de verhalen die in de families worden doorverteld, in elk hoofdstuk staat de stamreeks, een familietabel en de kwartierstaat en tot slot is er ook ruimte voor familieleden met een verhaal. Per familie ongeveer 15 pagina’s, de een wat minder, de ander een beetje meer. De boeken zijn geen geschiedenisboeken, het zijn heemkundeboeken. Ze vertellen hoe onze voorouders hier in Udenhout en Biezenmortel vroeger leefden.

Kijk voor de familieboeken op: https://www.schoorudenhout.nl/category/genealogie/
Hier vindt u ook de beschrijving van de 56 families. De boeken zijn nog te koop.

Van deze families worden op deze site de stamboomgegevens opgenomen, de gezinnen van de betreffende stamreeks zijn zoveel mogelijk aangevuld en van bronnen voorzien.

Als u aanvullingen of correcties heeft (graag met bronvermelding) dan kunt u deze doorsturen naar:

genealogieschoor@gmail.com

Aanvullingen en correcties worden regelmatig toegevoegd.

Mit der Schnellsuche können Sie nach Name, Vorname gefolgt von Nachname suchen. Sie geben ein paar Buchstaben (mindestens 3) ein und schon erscheint eine Liste mit Personennamen in dieser Publikation. Je mehr Buchstaben Sie eingeben, desto genauer sind die Resultate. Klicken Sie auf den Namen einer Person, um zur Seite dieser Person zu gelangen.


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der VergangenheitTesten Sie diesen Service unverbindlich

mehr als 10 Tausend Genealogen sind bereits dabei!