genealogieonline

Hulst, overzicht van de Hulst lijnen in Nederland

Bild von Sep Hulst

Die Veröffentlichung Hulst, overzicht van de Hulst lijnen in Nederland wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 20.234 Personen, wegen Datenschutz werden die Daten von 5.983 Personen nicht angezeigt. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik.


Ik ben begonnen zoveel mogelijk Hulst lijnen in kaart te brengen.
Dit betreft voornamelijk Hulst dus zonder de het van of van der, een enkele Huls die de T is kwijt geraakt of er bij is gekomen.
Nu heb ik ingevoerd de Huwelijken,Geboorte en overlijden aktes (BS) van alle provincies, op Brabant en Limburg na.
Ook een paar uit de DTB gegevens (Doop-Trouw-Begraven).
Ik heb zoveel als mogelijk losse einden aan elkaar gezet en de dubbele eruit en de verschillende namen die een en de zelfde zijn bij elkaar gezet.
Daar zullen best wat foutjes etc. tussen zitten maar ik hoor het graag wijzigingen of toevoegingen worden weer samen gevoegd.

Zie SepHulst.nl voor mijn Hulst lijn uit Wijk bij Duurstede - Utrecht. Hier een voorlopig onderzoek van veel gevonden Hulst lijnen in Nederland. Mail mij svp voor aanvullingen. Met dank aan Genlias en de Genliasmonitor.


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der Vergangenheit

Andere Publikationen von Sep Hulst


Testen Sie diesen Service unverbindlich

über 6000 Genealogen
sind bereits dabei!