genealogieonline

Familie Theodorus Esselaar

Bild von Ton Vermeij

Die Veröffentlichung Familie Theodorus Esselaar wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 279 Personen. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


Mijn naam is Elisabeth Lucia Heijen, getrouwd met Ton Vermeij.

Als dochter van Ludwig Heijen en Geertruida Cornelia Esselaar heb ik veel herinneringen aan vroeger. De verhalen prikkelde mijn nieuwsgierigheid, Wilde graag antwoorden weten over Wie, Wat, Waar en Wanneer. De tijdlijn geeft een overzicht van hoe de geschiedenis van familie Theodorus Esselaar in de afgelopen decennia is vergaan. Geboren In Den Helder daarna getogen in Amsterdam, gewoond, geleefd en gewerkt in een klein stukje op Kattenburg van de stad. Pas in de twintigste eeuw verhuisd naar elders, voornamelijk in de regio.

Het onderzoeken naar gegevens is te vergelijken met monnikenwerk, met behulp van de huidige ontwikkeling van datacommunicatie een uitdaging. Een schat van informatie ligt nog verborgen op zolder of in herinneringen. Met behulp van visuele media een kans op beeldvorming over de geschiedenis van onze familie. Onze kinderen gaan er naar vragen en zoeken naar antwoorden Wie, Wat, Waar en Wanneer.

 


Verbindungen


Der Zugriff auf die Bilder der Publikation ist vom Autor eingeschränkt.

Wenn Sie von dem Autor/der Autorin eingeladen sind, können Sie sich anmelden und den privaten Bereich anschauen.


Testen Sie diesen Service unverbindlich

über 6000 Genealogen
sind bereits dabei!


Das Einloggen in den privaten Teil dieser
Publikation ist nur auf Einladung durch den
Autor möglich!

   Abbrechen


Haben Sie Ihr Passwort vergessen?