genealogieonline

Empfehlungen

Was sagen die Benutzer von Genealogie Online über diese Webseite? Lesen Sie hier ihre Erfahrungen!

Empfehlungen 76 - 80 von 83

  • Wat was de aanleiding om Genealogie Online te gaan gebruiken: het is gratis en omdat ik gehandicapt ben moet ik op de centen letten.
  • Hoe keek ik toen aan tegen Genealogie: dat het goed was en nog is.
  • Hoe ervaar ik het gebruik van Genealogie Online: regelmatig om dat ik daar veel contacten heb
  • Wat heeft de publicatie op Genealogie Online mij opgeleverd: veel contacten en vrienden die me helpen.Ik ben zeer content met deze site! Ik heb ook velen namen hierin terug kunnen vinden en tevens hebben andere personen - die ook deze site gebruiken - mij adviezen gegeven hoe en waar ik verder kan zoeken om meer gegevens te kunnen vinden.

Foto des Autors  Kees Joosse ist Autor von Stamboom JoosseGraag wil ik hierbij Genealogie Online aanbevelen. Genelogie Online was de eerste genealogie site waarop ik al mijn gegevens heb geplaatst. Gemakkelijk doordat de mogelijkheid wordt geboden via een GEDCOM bestand je hele bestand in één keer over te zetten. De mogelijkheid om informatie te vragen via het Stamboom Forum is zeer bruikbaar en is door mij al enige keren geraadpleegd. De link naar Wikipedia is een aardige bijkomstigheid.Aanbeveling? Zeer zeker! Wat een top site!

Foto des Autors  Ben van Os ist Autor von unter anderem Genealogie Van OsSinds enige jaren is onze stamboom J. Wensink gepubliceerd bij Genealogie Online; een website die uitstekend is ontwikkeld en een actief, efficiënt "cross reference" systeem heeft. Genealogie Online is gebruiksvriendelijk en, voor diegenen die nog zoeken naar een aangename publicatie, kan ik de site met vertrouwen aanbevelen.

Foto des Autors  Jaap Wensink ist Autor von unter anderem Stamboom Wensink

Testen Sie diesen Service unverbindlich

über 6000 Genealogen
sind bereits dabei!


Melden Sie sich für den monatlichen Newsletter, damit Sie nichts verpassen!