genealogieonline

De Visserboom

Foto van Ria Visser

De publicatie De Visserboom is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 164 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Met veel plezier blijf ik  bezig om het verborgen verleden in het heden zichtbaar te maken.

Adrianus Visser schreef in het oktober 2007 verschenen boek: "Vissers waren het maar zijn het niet gebleven". In dit boek vertelt hij de geschiedenis van het geslacht Visser die haar wortels heeft in de dorpen Werkendam en De Werken. Ook de stamboom van zijn en mijn voorouders zijn door hem uitgebreid beschreven.

Het door mij in 2010 aangeschafte boek is de leidraad naar mijn familiegeschiedenis. Het boek is mij dierbaar.

12 jaar later hoopt Adrianus Visser de heruitgave van zijn boek te voltooien. Wel met een nieuwe titel: "De geschiedenis van de familie Visser (tak Peeter) uit Werkendam en De Werken".

In dit boek hebben mijn betovergrootouders Gerrit Visser en Alida Elizabeth  van Laren samen met hun nakomelingen hun plaats ingenomen in de Visserboom.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden
Terug naar de voorpagina

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!