Stamboom Van den Bosch

Foto van G. Van den Bosch

De publicatie Stamboom Van den Bosch is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 108 personen. Vanwege privacy zijn 13 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Reeds geruime tijd houd ik mijzelf bezig met het opzoeken van mijn voorouders. De gegevens welke ik momenteel vergaard heb zijn merendeels via de burgelijken standen van de Provincie Antwerpen (Bel) tot stand gekomen. Doch de allervroegste gegevens hebben mij naar de gemeente Helmond (Nl) geleid. De informatie die mij spontaan werdt verstrekt door het ISIS-RHC-Eindhoven, en leden van N.G.V-Nederland (site:Bob Coret) hebben tot een mooi resultaat geleid. Ik vermoed dat er via deze weg nog wel wat kan gevonden worden. Ik wil hierbij dan ook eerder genoemde instelligen (en leden) van harte bedanken voor de reeds bewezen diensten. Dhr. Van den Bosch G. G.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!