genealogieonline

Stamboom Meijer » Connecties » Scans zoeken » Margaretha Umans

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Meijer met diverse online bronnen voor Margaretha Umans.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Petrus Koek (geboren in 1878), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Petronella Koek (geboren in 1879), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Koek (geboren in 1882), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Koek (geboren in 1883), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Koek (geboren in 1884), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Koek (geboren in 1886), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Gerardus Koek (overleden in 1888), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Koek (geboren in 1888), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Jacobus Koek (geboren in 1890), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bartholomeus Hendricus Koek (geboren in 1894), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Koek (overleden in 1947), een kind van Cornelis Koek en Margaretha Umans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Meijer is samengesteld door (neem contact op).