genealogieonline

De families Roeda en hun verwanten

Foto van J.A. van der Ent

De publicatie De families Roeda en hun verwanten is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 659 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 291 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Welkom bezoeker,

Hier vind je het begin van mijn onderzoek naar de mensen die Roeda heetten en hun (rechtstreekse en aangetrouwde) verwanten. De komende tijd hoop ik het overzicht verder uit te gaan breiden.

Er staan een heleboel interessante foto's, advertenties en aktes bij, maar deze zijn alleen te bekijken nadat ik je toestemming heb gegeven. Staan je ouder(s) en/of grootouders in het overzicht en wil je de bijlagen zien, stuur me dan even een berichtje.

Collega genealogen: prima als je gegevens overneemt. De bron van mijn informatie staat (vrijwel) overal vermeld. Mail me als je het stuk ook wilt zien of hebben, ik zet het niet open op internet, maar vind het prima om individueel te delen.

Foto-credits: Bram Porrey en Irene van der Ent-Kiesewetter, hartelijk dank! Ook dank aan Ad van der Ent voor het scannen.

Hartelijke groet,

J.A. van der Ent, kleindochter van Jitske Roeda


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Connecties


De toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?