Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Jannetje van den Brink

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Jannetje van den Brink.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Alexander van Dorland (geboren in 1890), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus van Dorland (geboren in 1892), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje van Dorland (geboren in 1894), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wijntje van Dorland (geboren in 1896), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van Dorland (geboren in 1898), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Wilhelmina van Dorland (geboren in 1901), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Jan van Dorland (geboren in 1903), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus van Dorland (geboren in 1906), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ruth van Dorland (overleden in 1909), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ruth van Dorland (geboren in 1909), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus van Dorland (overleden in 1938), een kind van Arnoldus van Dorland en Jannetje van den Brink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie