genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Johanna Stijf

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Johanna Stijf.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Berent (Ook Berend) Veldkamp en Johanna Stijf zijn getrouwd op 2 april 1863 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijken 1860-1865.

Bekijk suggestie

Berent (Ook Berend) Veldkamp en Johanna Stijf zijn getrouwd op 2 april 1863 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksafkondigingen 1863-1882.

Bekijk suggestie

Berent (Ook Berend) Veldkamp en Johanna Stijf zijn getrouwd op 2 april 1863 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksbijlagen 1862-1874.

Bekijk suggestie

Berent (Ook Berend) Veldkamp en Johanna Stijf zijn getrouwd op 2 april 1863 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksaangiften 1843-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Veldkamp (geboren in 1863), een kind van Berent (Ook Berend) Veldkamp en Johanna Stijf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkje Veldkamp (geboren in 1874), een kind van Berent (Ook Berend) Veldkamp en Johanna Stijf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkje Veldkamp (overleden in 1956), een kind van Berent (Ook Berend) Veldkamp en Johanna Stijf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie