genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Gerrigje Pannekoek

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Gerrigje Pannekoek.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Harmen Stijf en Gerrigje Pannekoek zijn getrouwd op 28 april 1888 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijken 1887-1892.

Bekijk suggestie

Harmen Stijf en Gerrigje Pannekoek zijn getrouwd op 28 april 1888 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksafkondigingen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Harmen Stijf en Gerrigje Pannekoek zijn getrouwd op 28 april 1888 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksaangiften 1883-1912.

Bekijk suggestie

Harmen Stijf en Gerrigje Pannekoek zijn getrouwd op 28 april 1888 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksbijlagen 1887-1900.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Stijf (overleden in 1889), een kind van Harmen Stijf en Gerrigje Pannekoek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Stijf (overleden in 1890), een kind van Harmen Stijf en Gerrigje Pannekoek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Stijf (overleden in 1898), een kind van Harmen Stijf en Gerrigje Pannekoek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Stijf (overleden in 1899), een kind van Harmen Stijf en Gerrigje Pannekoek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Stijf (overleden in 1900), een kind van Harmen Stijf en Gerrigje Pannekoek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie