genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Zwaantje Zweers

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Zwaantje Zweers.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Egberts (geboren in 1865), een kind van Jan Herm (Harm) Egberts en Zwaantje Zweers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Egberts (geboren in 1869), een kind van Jan Herm (Harm) Egberts en Zwaantje Zweers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Hendrika Egberts (geboren in 1875), een kind van Jan Herm (Harm) Egberts en Zwaantje Zweers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Zwaantje Egberts (geboren in 1883), een kind van Jan Herm (Harm) Egberts en Zwaantje Zweers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Hendrika Egberts (overleden in 1887), een kind van Jan Herm (Harm) Egberts en Zwaantje Zweers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Zwaantje Egberts (overleden in 1949), een kind van Jan Herm (Harm) Egberts en Zwaantje Zweers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Zwaantje Egberts (overleden in 1949), een kind van Jan Herm (Harm) Egberts en Zwaantje Zweers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Egberts (overleden in 1953), een kind van Jan Herm (Harm) Egberts en Zwaantje Zweers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Egberts (overleden in 1960), een kind van Jan Herm (Harm) Egberts en Zwaantje Zweers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie