genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Klaasje Wielink

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Klaasje Wielink.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Reindert Riezebos en Klaasje Wielink zijn getrouwd op 6 mei 1920 in IJsselmuiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » IJsselmuiden » Huwelijksbijlagen 1918-1920.

Bekijk suggestie

Reindert Riezebos en Klaasje Wielink zijn getrouwd op 6 mei 1920 in IJsselmuiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » IJsselmuiden » Huwelijksaangiften 1875-1922.

Bekijk suggestie

Reindert Riezebos en Klaasje Wielink zijn getrouwd op 6 mei 1920 in IJsselmuiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » IJsselmuiden » Huwelijken 1913-1922.

Bekijk suggestie

Reindert Riezebos en Klaasje Wielink zijn getrouwd op 6 mei 1920 in IJsselmuiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » IJsselmuiden » Huwelijksafkondigingen 1905-1922.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wichertje Riezebos (overleden in 1926), een kind van Reindert Riezebos en Klaasje Wielink, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Klaas Riezebos

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Klaasje Wielink (1893-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Klaasje Wielink.

Bekijk suggestie