genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Abraham Onderwater

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Abraham Onderwater.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Abraham Onderwater en Marretje Dolman zijn getrouwd op 16 februari 1884 in Ouder-Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Ouder-Amstel » Huwelijken 1883-1892.

Bekijk suggestie

Abraham Onderwater en Marretje Dolman zijn getrouwd op 16 februari 1884 in Ouder-Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Ouder-Amstel » Huwelijksaangiften 1883-1912.

Bekijk suggestie

Abraham Onderwater en Marretje Dolman zijn getrouwd op 16 februari 1884 in Ouder-Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Ouder-Amstel » Huwelijksafkondigingen 1883-1896.

Bekijk suggestie

Abraham Onderwater en Marretje Dolman zijn getrouwd op 16 februari 1884 in Ouder-Amstel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Ouder-Amstel » Huwelijksbijlagen 1883-1895.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marretje Onderwater (overleden in 1887), een kind van Abraham Onderwater en Marretje Dolman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Onderwater (overleden in 1893), een kind van Abraham Onderwater en Marretje Dolman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Onderwater (overleden in 1894), een kind van Abraham Onderwater en Marretje Dolman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie