genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Gerrit Muller

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Gerrit Muller.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Gerrit Muller en Hendrika Koopman zijn getrouwd op 2 april 1873 in Hattem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hattem » Huwelijken 1873-1879.

Bekijk suggestie

Gerrit Muller en Hendrika Koopman zijn getrouwd op 2 april 1873 in Hattem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hattem » Huwelijksbijlagen 1871-1877.

Bekijk suggestie

Gerrit Muller en Hendrika Koopman zijn getrouwd op 2 april 1873 in Hattem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hattem » Huwelijksaangiften 1843-1882.

Bekijk suggestie

Gerrit Muller en Hendrika Koopman zijn getrouwd op 2 april 1873 in Hattem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hattem » Huwelijksafkondigingen 1864-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geesje Muller (geboren in 1875), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn Muller (overleden in 1877), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Muller (geboren in 1878), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Muller (geboren in 1881), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Muller (geboren in 1883), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Muller (overleden in 1884), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Muller (geboren in 1888), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Muller (geboren in 1891), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alexander Muller (geboren in 1893), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Muller (overleden in 1918), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geesje Muller (overleden in 1955), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Muller (overleden in 1958), een kind van Gerrit Muller en Hendrika Koopman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie