genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Egbert (Eibert) Heerdink

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Egbert (Eibert) Heerdink.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eimert Heerdink (geboren in 1847), een kind van Egbert (Eibert) Heerdink en Gerritje Brommer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Karel Heerdink (geboren in 1849), een kind van Egbert (Eibert) Heerdink en Gerritje Brommer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Heerdink (geboren in 1851), een kind van Egbert (Eibert) Heerdink en Gerritje Brommer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Karel Heerdink (overleden in 1912), een kind van Egbert (Eibert) Heerdink en Gerritje Brommer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eimert Heerdink (overleden in 1934), een kind van Egbert (Eibert) Heerdink en Gerritje Brommer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie