genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Hendrik Gerrit Harms

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Hendrik Gerrit Harms.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman zijn getrouwd op 21 september 1837 in Zwollerkerspel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Zwollerkerspel » Huwelijksaangiften 1838-1842, huwelijksafkondigingen 1814-1842.

Bekijk suggestie

Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman zijn getrouwd op 21 september 1837 in Zwollerkerspel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Zwollerkerspel » Huwelijksafkondigingen 1814-1841.

Bekijk suggestie

Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman zijn getrouwd op 21 september 1837 in Zwollerkerspel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Zwollerkerspel » Huwelijksbijlagen 1834-1837.

Bekijk suggestie

Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman zijn getrouwd op 21 september 1837 in Zwollerkerspel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Zwollerkerspel » Huwelijken 1827-1842.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annigje Harms (geboren in 1838), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermannus Harms (geboren in 1839), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Harms (geboren in 1841), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Harms (overleden in 1841), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jansje Harms (geboren in 1842), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannes Harms (overleden in 1914), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannes Harms (overleden in 1914), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jansje Harms (overleden in 1921), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annigje Harms (overleden in 1922), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermannus Harms (overleden in 1929), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lukas Harms (overleden in 1950), een kind van Hendrik Gerrit Harms en Liesjen Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie