Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Hendrika Hageman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Hendrika Hageman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Keetje de Winter (overleden in 1928), een kind van Dirk de Winter en Hendrika Hageman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk de Winter (overleden in 1937), een kind van Dirk de Winter en Hendrika Hageman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter de Winter (overleden in 1938), een kind van Dirk de Winter en Hendrika Hageman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana de Winter (overleden in 1940), een kind van Dirk de Winter en Hendrika Hageman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana de Winter (overleden in 1940), een kind van Dirk de Winter en Hendrika Hageman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje de Winter (overleden in 1943), een kind van Dirk de Winter en Hendrika Hageman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie