genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Derk Grolleman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Derk Grolleman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Derk Grolleman en Hermina Boeve zijn getrouwd op 26 oktober 1889 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijken 1887-1892.

Bekijk suggestie

Derk Grolleman en Hermina Boeve zijn getrouwd op 26 oktober 1889 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksaangiften 1883-1912.

Bekijk suggestie

Derk Grolleman en Hermina Boeve zijn getrouwd op 26 oktober 1889 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksafkondigingen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Derk Grolleman en Hermina Boeve zijn getrouwd op 26 oktober 1889 in Heerde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerde » Huwelijksbijlagen 1887-1900.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Grolleman (geboren in 1890), een kind van Derk Grolleman en Hermina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Arendina Grolleman (geboren in 1900), een kind van Derk Grolleman en Hermina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derk Hermannus Grolleman (geboren in 1906), een kind van Derk Grolleman en Hermina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derk Hermannus Grolleman (overleden in 1908), een kind van Derk Grolleman en Hermina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie