Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Marrigje Jans Evink

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Marrigje Jans Evink.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Koops (overleden in 1822), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Koops (geboren in 1822), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leentje Koops (overleden in 1823), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koops (overleden in 1823), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leentje Koops (geboren in 1823), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrigje Koops (overleden in 1825), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrigje Koops (geboren in 1825), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koops (geboren in 1836), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koops (overleden in 1838), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koops (overleden in 1842), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koops (geboren in 1842), een kind van Berend Koops en Marrigje Jans Evink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie