genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Egbert Steenbergen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Egbert Steenbergen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Steenbergen (geboren in 1840), een kind van Egbert Steenbergen en Hendrikje van Oene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klasina Agnita Steenbergen (geboren in 1846), een kind van Egbert Steenbergen en Hendrikje van Oene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbert Steenbergen (geboren in 1850), een kind van Egbert Steenbergen en Hendrikje van Oene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermannus Steenbergen (geboren in 1855), een kind van Egbert Steenbergen en Hendrikje van Oene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Steenbergen (overleden in 1863), een kind van Egbert Steenbergen en Hendrikje van Oene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klasina Agnita Steenbergen (overleden in 1916), een kind van Egbert Steenbergen en Hendrikje van Oene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbert Steenbergen (overleden in 1939), een kind van Egbert Steenbergen en Hendrikje van Oene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermannus Steenbergen (overleden in 1946), een kind van Egbert Steenbergen en Hendrikje van Oene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie