genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Hendrika Leusink

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Hendrika Leusink.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Aart Spijkerboer en Hendrika Leusink zijn getrouwd op 8 februari 1894 in Kampen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Kampen » Huwelijken 1883-1896, overlijden 1903-1912.

Bekijk suggestie

Aart Spijkerboer en Hendrika Leusink zijn getrouwd op 8 februari 1894 in Kampen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Kampen » Huwelijksaangiften 1893-1906.

Bekijk suggestie

Aart Spijkerboer en Hendrika Leusink zijn getrouwd op 8 februari 1894 in Kampen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Kampen » Huwelijksafkondigingen 1889-1894.

Bekijk suggestie

Aart Spijkerboer en Hendrika Leusink zijn getrouwd op 8 februari 1894 in Kampen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Kampen » Huwelijksbijlagen 1893-1896.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over nn Spijkerboer (overleden in 1894), een kind van Aart Spijkerboer en Hendrika Leusink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Spijkerboer (geboren in 1910), een kind van Aart Spijkerboer en Hendrika Leusink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Spijkerboer (overleden in 1912), een kind van Aart Spijkerboer en Hendrika Leusink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie