genealogieonline

Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken » Berendje Dina Boeve

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family met diverse online bronnen voor Berendje Dina Boeve.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve zijn getrouwd op 17 juni 1897 in Kamperveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Kamperveen » Huwelijksafkondigingen 1881-1922.

Bekijk suggestie

Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve zijn getrouwd op 17 juni 1897 in Kamperveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Kamperveen » Huwelijken 1887-1912.

Bekijk suggestie

Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve zijn getrouwd op 17 juni 1897 in Kamperveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Kamperveen » Huwelijksaangiften 1840-1922.

Bekijk suggestie

Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve zijn getrouwd op 17 juni 1897 in Kamperveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Kamperveen » Huwelijksbijlagen 1884-1912.

Bekijk suggestie

Berendje Dina Boeve is overleden op 7 maart 1945 te Doornspijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doornspijk » Overlijden 1945.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Elzerman (geboren in 1900), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Elzerman (geboren in 1901), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmen Elzerman (geboren in 1902), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmen Elzerman (overleden in 1904), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmpje Elzerman (geboren in 1905), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Elzerman (geboren in 1906), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aalt Elzerman (geboren in 1908), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Elzerman (overleden in 1909), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje Elzerman (geboren in 1910), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje Elzerman (overleden in 1910), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aalt Elzerman (overleden in 1928), een kind van Gerrit Elzerman en Berendje Dina Boeve, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie