genealogieonline

Bidprentjesverzameling Stichting De Oude Schoenendoos » Connecties » Scans zoeken » Susanna Hofmans

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Bidprentjesverzameling Stichting De Oude Schoenendoos met diverse online bronnen voor Susanna Hofmans.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Susanna Hofmans is overleden op 30 oktober 1896 te Sambeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Sambeek » Overlijden 1883-1902.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Hermans (geboren in 1866), een kind van Hendrikus Hermans en Susanna Hofmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Hermans (geboren in 1869), een kind van Hendrikus Hermans en Susanna Hofmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Hermans (overleden in 1908), een kind van Hendrikus Hermans en Susanna Hofmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Hermans (overleden in 1936), een kind van Hendrikus Hermans en Susanna Hofmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?