genealogieonline

Berkemeijer Genealogie » Connecties » Scans zoeken » Johannes Eshuis

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Berkemeijer Genealogie met diverse online bronnen voor Johannes Eshuis.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Eshuis en Jenneken Dollen zijn getrouwd op 31 augustus 1859 in Wierden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wierden » Huwelijksafkondigingen 1858-1869.

Bekijk suggestie

Johannes Eshuis en Jenneken Dollen zijn getrouwd op 31 augustus 1859 in Wierden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wierden » Huwelijksafkondigingen 1847-1867.

Bekijk suggestie

Johannes Eshuis en Jenneken Dollen zijn getrouwd op 31 augustus 1859 in Wierden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wierden » Huwelijksafkondigingen 1812-1911.

Bekijk suggestie

Johannes Eshuis en Jenneken Dollen zijn getrouwd op 31 augustus 1859 in Wierden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wierden » Huwelijksaangiften 1840-1867.

Bekijk suggestie

Johannes Eshuis en Jenneken Dollen zijn getrouwd op 31 augustus 1859 in Wierden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wierden » Huwelijken 1843-1862.

Bekijk suggestie

Johannes Eshuis en Jenneken Dollen zijn getrouwd op 31 augustus 1859 in Wierden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wierden » Huwelijksbijlagen 1852-1861 v/a 19 t/m 19.

Bekijk suggestie

Johannes Eshuis en Jenneken Dollen zijn getrouwd op 31 augustus 1859 in Wierden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Wierden » Huwelijksaangiften 1843-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Fredrika Eshuis (geboren in 1859), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Eshuis (geboren in 1861), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Eshuis (geboren in 1864), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Eshuis (geboren in 1865), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Eshuis (overleden in 1865), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mina Eshuis (geboren in 1868), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rika Eshuis (geboren in 1871), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jenneken Eshuis (geboren in 1875), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rika Eshuis (overleden in 1880), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frederik Eshuis (geboren in 1882), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Fredrika Eshuis (overleden in 1892), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mina Eshuis (overleden in 1915), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Eshuis (overleden in 1934), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Eshuis (overleden in 1947), een kind van Johannes Eshuis en Jenneken Dollen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Berkemeijer Genealogie is samengesteld door (neem contact op).