genealogieonline

Berkemeijer Genealogie » Connecties » Scans zoeken » Johanna Maria Truijen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Berkemeijer Genealogie met diverse online bronnen voor Johanna Maria Truijen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Peter Holten en Johanna Maria Truijen zijn getrouwd op 12 juni 1855 in Bergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Bergen » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1853-1857.

Bekijk suggestie

Peter Holten en Johanna Maria Truijen zijn getrouwd op 12 juni 1855 in Bergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Bergen » Huwelijksbijlagen 1855-1858.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Antonius Hubert Holten (geboren in 1861), een kind van Peter Holten en Johanna Maria Truijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alphonsus Maria Hubertus Holten (overleden in 1956), een kind van Peter Holten en Johanna Maria Truijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Venlo gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alphonsus Maria Hubertus Holten (overleden in 1956), een kind van Peter Holten en Johanna Maria Truijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Berkemeijer Genealogie is samengesteld door (neem contact op).