genealogieonline

De afstammelingen van Jan Jansz. Slooff en andere naamdragers Sloof(f)

Foto van J.W. Slooff

De publicatie De afstammelingen van Jan Jansz. Slooff en andere naamdragers Sloof(f) is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.222 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 970 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze 'stamboom'/parenteel geeft een beschrijving van de afstammelingen van Jan/Joan Jansz. Slooff, geboren ca. 1550, vermoedelijk in de omgeving van Rotterdam. Deze 'verzameling' pretendeert niet te voldoen aan de standaarden van de genealogie. De auteur heeft wel, waar mogelijk, gestreefd naar bronvermelding. 

In de beschrijving zijn ook vermeld  de vele 'losse einden' die de auteur tijdens zijn zoektochten is tegengekomen, dwz 'sloven' die nergens kunnen worden 'aangehaakt' aan de centrale stam of takken van de 'boom'. In het gegevensbestand zijn die aangegeven met Sloof(f)* en hun afstammelingen met Sloof(f) (*). Informate die 'aanhaken' mogelijk maakt is uiteraard welkom.

Ik heb, op basis van deze stamboom, een boek gepubliceerd: "Van geenen sijde van Valckesteijn, de afstammelingen van Jan Jansz. Slooff en andere naamdragers Sloof(f)", auteur J.W.Slooff, ISBN 978 9402178 3185. Het is te bestellen bij https://www.bol.com/nl/p/van-geenen-sijde-van-valckesteijn/9200000090540746/

Joop Slooff, 1/3/2018

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!