Vind aanknopingspunten tussen uw stamboom en andere stambomen

Hoe werkt het?

Aanknopingspunten tussen stambomenElke maand worden alle publicaties op Genealogie Online automatisch geanalyseerd om mogelijke aanknopingspunten tussen de publicaties te vinden. Als er aanknopingspunten zijn gevonden tussen uw stamboom en die van andere auteurs dan ontvangt u hier via e-mail een bericht van. Op Genealogie Online kunt u al deze waardevolle aanknopingspunten bekijken. Het geeft u de mogelijkheid om contact te zoeken met andere auteurs, gegevens uit te wisselen en om uw stamboom uit te breiden!

Dat wil ik ook!

Het zoeken naar aanknopingspunten maakt onderdeel uit van het gratis Probeerabonnement van Genealogie Online! U kunt dus eenvoudig uw genealogische gegevens publiceren en uw gegevens gaan dan automatisch mee in deze unieke aanknopingspunten service. Zie bijvoorbeeld: Genealogie Dusseljee.

Uw stamboom online

Als u tevreden bent met de service van Genealogie Online dan kunt u uw abonnement opwaarderen naar een Plus abonnement met nog meer functionaliteit en service!

Hoe beheer ik de aanknopingspunten?

Als auteur van een publicatie kunt u per aanknopingspunt aangeven of deze wel of niet klopt. Dit geeft u ook de mogelijkheid om te zien welke aanknopingspunten u al wel en niet heeft bekeken en beoordeeld.

Aanknopingspunten beheren