genealogieonline

Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 16 - 20 van 80

met dank als dat mag, fsGenealogie Online geeft de onderzoeker mogelijkheden in haar of zijn onderzoek door de verbindingen met andere stambomen die links met elkaar blijken te hebben. Zo hebben diverse publicaties op Genealogie Online mij geholpen om dood gelopen sporen weer nieuwe opties geleverd. Hierop besloot ik mijn publicaties van mijn twee stambomen ook beschikbaar te stellen voor andere onderzoekers. Genealogie Online is naar mijn menig zeer betrouwbaar en gaat met respect met de publicaties om.De toelichtingen en handleidingen zijn helder beschreven. De premium abonnementen zijn ook een goede aanvulling voor wensen en mogelijkheden.

Foto van de auteur  Chris de Rijk is auteur van onder andere Genealogie Groen-EgmondJa, ik heb al jaren veel succes met mijn publicaties op genealogieonline. Geregeld kom ik daardoor met andere genealogen in contact en dat geeft inzicht hoe die met hun hobby omgaan. Ook mijn verhalen worden veel gelezen gezien de reacties die ik daarop krijg. Het is echter onbegrijpelijk dat ik nu al een aantal maanden geen nieuwe verhalen (met PDF-bestand) meer kan plaatsen. Hoewel ik alles heb geprobeerd om via helpdesk, forums en e-mail de oorzaak daarvan te vinden, krijg ik geen enkele reactie of oplossing voor dit probleem. Dat is jammer!

Foto van de auteur  J. van Loosen is auteur van onder andere Enkhuizer RegentengeslachtenIk had drie jaar lang een abo op MyHeritage. Aanvankelijk was ik erg tevreden, maar er worden steeds meer veranderingen aangebracht die tot problemen leiden. Ik heb diepgaand Genealogieonline getest en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over de vele mogelijkheden die er zijn en alles werkt perfekt!! Als software gebruik ik al vele jaren Legacy. Dus vandaag een jaarabonnement Genealogie Online Premium en Jaarabonnement Stamboom Forum Premium genomen.

Foto van de auteur  Johannes Craamer is auteur van onder andere Familie Craamer van 846 tot 2014Wij zijn nu een aantal jaren lid van dit prachtige platform. Het heeft ons al vaak geholpen bij ons onderzoek. We hebben in die tijd waardevolle innovaties meegemaakt. De maandelijkse 'vergelijking' is daar een van. Onze complimenten voor de bedenkers van deze community. Van harte aanbevolen! Met vriendelijke groet, Familie Engel Amsterdam

Foto van de auteur  Paul Engel is auteur van onder andere Genealogie Engel

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!