genealogieonline

Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 16 - 20 van 80

Foto van de auteur
met dank als dat mag, fs

Foto van de auteur
Genealogie Online geeft de onderzoeker mogelijkheden in haar of zijn onderzoek door de verbindingen met andere stambomen die links met elkaar blijken te hebben. Zo hebben diverse publicaties op Genealogie Online mij geholpen om dood gelopen sporen weer nieuwe opties geleverd. Hierop besloot ik mijn publicaties van mijn twee stambomen ook beschikbaar te stellen voor andere onderzoekers. Genealogie Online is naar mijn menig zeer betrouwbaar en gaat met respect met de publicaties om.De toelichtingen en handleidingen zijn helder beschreven. De premium abonnementen zijn ook een goede aanvulling voor wensen en mogelijkheden.

Chris de Rijk is auteur van onder andere Genealogie Groen-Egmond

Foto van de auteur
Ja, ik heb al jaren veel succes met mijn publicaties op genealogieonline. Geregeld kom ik daardoor met andere genealogen in contact en dat geeft inzicht hoe die met hun hobby omgaan. Ook mijn verhalen worden veel gelezen gezien de reacties die ik daarop krijg. Het is echter onbegrijpelijk dat ik nu al een aantal maanden geen nieuwe verhalen (met PDF-bestand) meer kan plaatsen. Hoewel ik alles heb geprobeerd om via helpdesk, forums en e-mail de oorzaak daarvan te vinden, krijg ik geen enkele reactie of oplossing voor dit probleem. Dat is jammer!

J. van Loosen is auteur van onder andere Enkhuizer Regentengeslachten

Foto van de auteur
Ik had drie jaar lang een abo op MyHeritage. Aanvankelijk was ik erg tevreden, maar er worden steeds meer veranderingen aangebracht die tot problemen leiden. Ik heb diepgaand Genealogieonline getest en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over de vele mogelijkheden die er zijn en alles werkt perfekt!! Als software gebruik ik al vele jaren Legacy. Dus vandaag een jaarabonnement Genealogie Online Premium en Jaarabonnement Stamboom Forum Premium genomen.

Foto van de auteur
Wij zijn nu een aantal jaren lid van dit prachtige platform. Het heeft ons al vaak geholpen bij ons onderzoek. We hebben in die tijd waardevolle innovaties meegemaakt. De maandelijkse 'vergelijking' is daar een van. Onze complimenten voor de bedenkers van deze community. Van harte aanbevolen! Met vriendelijke groet, Familie Engel Amsterdam

Paul Engel is auteur van onder andere Genealogie EngelProbeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!