genealogieonline

Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 16 - 20 van 78

Foto van de auteur
Ja, ik heb al jaren veel succes met mijn publicaties op genealogieonline. Geregeld kom ik daardoor met andere genealogen in contact en dat geeft inzicht hoe die met hun hobby omgaan. Ook mijn verhalen worden veel gelezen gezien de reacties die ik daarop krijg. Het is echter onbegrijpelijk dat ik nu al een aantal maanden geen nieuwe verhalen (met PDF-bestand) meer kan plaatsen. Hoewel ik alles heb geprobeerd om via helpdesk, forums en e-mail de oorzaak daarvan te vinden, krijg ik geen enkele reactie of oplossing voor dit probleem. Dat is jammer!

J. van Loosen is auteur van onder andere Enkhuizer Regentengeslachten

Foto van de auteur
Ik had drie jaar lang een abo op MyHeritage. Aanvankelijk was ik erg tevreden, maar er worden steeds meer veranderingen aangebracht die tot problemen leiden. Ik heb diepgaand Genealogieonline getest en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over de vele mogelijkheden die er zijn en alles werkt perfekt!! Als software gebruik ik al vele jaren Legacy. Dus vandaag een jaarabonnement Genealogie Online Premium en Jaarabonnement Stamboom Forum Premium genomen.

Foto van de auteur
Wij zijn nu een aantal jaren lid van dit prachtige platform. Het heeft ons al vaak geholpen bij ons onderzoek. We hebben in die tijd waardevolle innovaties meegemaakt. De maandelijkse 'vergelijking' is daar een van. Onze complimenten voor de bedenkers van deze community. Van harte aanbevolen! Met vriendelijke groet, Familie Engel Amsterdam

Paul Engel is auteur van onder andere Genealogie Engel

Foto van de auteur
Zeer functioneel publicatiemiddel. Grote herkenbaarheid van de webpagina (vaak bovenaan de lijst in Google). Veel superhandige tools. Mooie lay-out. Kortom, een echte aanrader voor genealogen.

Foto van de auteur
Henk Lups (uitgever in Delft) heeft mij, het was 1995, een doosje met bidprentjes beschikbaar gesteld om deze in de computer in te voeren en op het internet te plaatsen. Dat leek mij wel wat. Er gaat zoveel kennis verloren als deze kleine documenten in de misalen verdwijnen en er niet meer uit komen. Dat op het internet publiceren bleek wat moeilijker. Ik deed daar veel te lang over en zat hele dagen te sleutelen om niks. En in de eerste jaren zaten er niet eens de scans bij. In de loop der jaren heb ik met heel veel hulp van diverse belangstellenden mijn verzameling wel fors kunnen uit breiden. In het begin heb ik de meest waardevolle prentjes wel ingescand maar zag geen kans dat te uploaden naar het internet. Toen ik de site van Bob Coret ontdekte ging er een last van mij af en kon ik me volledig concentreren op het invoeren en scannen. Ik stop er wel veel tijd in maar dat levert uiteindelijk ook op. De bezoekersaantallen (zie statistieken) laten mij weten dat er veel belangstelling is voor deze wijze van werken. Ik ben er wel enkele uren per dag (iedere dag) mee bezig. Steeds vaker weten heemkunde kringen en archieven mij te vinden. Ik voer hun kostbaarheden in, scan ze en stel ze ten toon via genealogie online. Bob weet er vervolgens iets heel fraais van te maken. Hoewel er maar een klein gedeelte zichtbaar is (privacy regels) staan er in mijn bidprentjes bestand ruim 65.000 personen. Waar ik kan en waar het zinvol is (veel voorkomende namen in klein gebied) heb ik via de beschikbare sites verschillende familieleden met hulp van deze prentjes aan elkaar kunnen koppelen waardoor er soms complete genealogie overzichten ontstaan. Vooral voor de gemeente Delft is dat het geval. Ik heb duizenden prentjes uit deze gemeente en er heel veel aan elkaar kunnen koppelen. Ik ben met een paar jaar echt met pensioen en hoop dit nog lang vol te houden en te vervolmaken.Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!