Stamboom Van den Aker, Van Eindhoven, Schepens en Verhoeven

Foto van Kees van den Aker

De publicatie Stamboom Van den Aker, Van Eindhoven, Schepens en Verhoeven is samengesteld door (neem contact op). http://www.genealogieonline.nl/stamboom_van_den_aker/De gegevens­ver­zame­ling bestaat uit 6.585 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 565 personen niet gepubliceerd. U vindt meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeur­tenis­sen) op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.

Beste geïnteresseerde in deze stamboom,

In 2004 ben ik begonnen met de stamboom van toen mijn dochter, en nu mijn dochters. Al snel volgde ik niet alleen de rechte lijn van afstamming. Er werden ook neven en nichten, ooms en tantes uit diverse generaties op genomen.

Om een structuur aan te brengen, zijn er kwartierdragers aangemaakt. Dit zijn de laatst overleden voorouders van mijn dochters. Hierdoor zijn er 8 kwartierdragers ontstaan. Maar zoals al gezegd is er meer te vinden in deze stamboom dan alleen maar voorouders in de rechte lijn.

Ik zou u willen vragen om met aanvullingen en opmerkingen te komen als u die heeft. Aan familieleden wil ik vragen of ze nog aanvullend materiaal hebben. Ik denk hierbij aan foto's, bidprentjes, oude trouwboekjes enzovoort. Ik kan het materiaal in scannen, zodat u de foto's en dergelijke gewoon weer terug krijgt. Verder wil ik vragen de stamboom bij zoveel mogelijk familieleden en mogelijke familieleden onder de aandacht te brengen.

Ik hoop dat u vindt wat u zoekt.

Vriendelijke groeten
Kees van den Aker

Met dank aan:
Jan Toirkens
http://home.planet.nl/~vera0000/oirschotraover.html
Ragebol
http://www.ravels-weelde-poppel.be/Map1.htm
Marinus Goossens
http://www.genealogieonline.nl/stamboom-goossens-van-der-heijden/
Frans van Dijk
http://www.genealogieonline.nl/stamboom_van_dijk/
Rene van Rooij
http://www.genealogieonline.nl/stamboom_van_rooij_iding/
Ria de Klonia

En natuurlijk Bob Coret


Snelzoeken     ?

Index op familienamen

Startpunten in deze publicatie

Vandaag in het verleden


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!