Stamboom Van der Horst

Foto van J. J. van der Horst

De publicatie Stamboom Van der Horst is samengesteld door (neem contact op). http://www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-horst/De gegevens­ver­zame­ling bestaat uit 897 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 307 personen niet gepubliceerd. U vindt meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeur­tenis­sen) op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.

De naam van der Horst is een toponiem, een aardrijkskundig soortnaam. De geslachtsnaam van der Horst komt in ons land vrij veel voor.
Bronnen: Genealogisch archief van de Historische Kring uit Nieuwpoort; Streekachief Schoonhoven, Centraal Bureau voor de genealogie in Den Haag; Internet; gegevens van familie en verwanten. Deze stamboom omvat, niet geheel compleet, de stamboom van de familie van der Horst afkomstig uit Nieuwpoort Nld.
Verder omvat deze stamboom de stammenreeksen van de fam. Vollmuller en de fam. van der Woerd. Van deze stammenreeksen zijn wat uitvoerige beschrijvingen te vinden in Gnealogieonline.


Snelzoeken     ?

Index op familienamen

Startpunten in deze publicatie

Vandaag in het verleden

Andere publicaties van J. J. van der Horst


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!