Genealogie Online Premium BadgeGenealogie Online »

Alleen Nederlands This page is only available in Dutch.

U kunt genealogieonline vrijblijvend uitproberen met een Probeer abonnement, deze gaat automatisch in als u een nieuwe publicatie maakt. Als u tevreden bent met de service van genealogieonline dan kunt u uw abonnement opwaarderen naar een Premium abonnement met nog meer functionaliteit en service, waaronder ook toegang tot familiearchivaris!

MogelijkheidPremiumProbeer
Genealogische gegevens publiceren
Onbeperkt aantal voorouders (GEDCOM import)
JaJa
Aanknopingspunten in andere stambomen
Match uw gegevens met die van de andere genealogen
JaJa
Scans zoeken service
Krijg suggesties over locatie van scans bij archieven
JaJa
Genealogische afbeeldingen publiceren
Foto's/scan gekoppeld aan uw gegevens
onbeperkt aantal
afbeeldingen
maximaal 500
afbeeldingen
Startpunten in uw publicatie
Rapporten van aangewezen personen
onbeperkt aantal
startpunten
maximaal 5
startpunten
Innnovatieve rapportages
waaronder kwartierstaat op de kaart en tijdlijn stamreeks
JaNee
Verhalen en documenten toevoegen
Naast gegevens ook teksten en documenten opnemen
JaNee
Toegangspoort
Toegang tot gegevens en/of afbeeldingen beperken
JaNee
Aanpassen uiterlijk publicatie
Kies uit een rijke verzameling achtergrondafbeeldingen
JaNee
Aanpassen uiterlijk rapporten
Kies uit diverse thema's
JaNee
Familie Archivaris nieuw
Voor het vormen van het digitale familie archief
JaNee
Kwartierstaat PDF Wizard nieuw
Maak een moderne kwartierstaat op A3 formaat
JaNee
Directe hulplijn
Prioriteit bij vragen via besloten privé subforum
JaNee
Premium badge
Toon op uw profiel en bij uw publicatie uw VIP status
JaNee
Virtuele kado's
Geef andere leden een kado uit dankbaarheid
15 kado's en bij aanbrengen nieuw lid 1 kadobij aanbrengen
nieuw lid 1 kado
U kunt uw abonnement eenvoudig opwaarderen!€ 5 per maandgratis


iDEAL
PayPal


Korting


Alle abonnement onderdelen uitgelegd

Genealogische gegevens publiceren

Via genealogieonline kunt u eenvoudig uw genealogische gegevens op Internet publiceren. Door uw gegevens (in GEDCOM formaat) aan te bieden wordt er een mooie publicatie vervaardigd, met indexen, zoekfunctie, bronnen, statistieken en per voorouder een pagina. Het is de manier om familie en vrienden het resultaat van uw onderzoek te tonen. Ervaring leert dat publicatie feedback oplevert, complimenten, aanvullingen en correcties, waardoor uw onderzoek wordt ondersteund.

Aanknopingspunten in andere stambomen

genealogieonline bevat ruim 6 duizend publicaties met ruim 21 miljoen voorouders. Een interessantie bron om te doorzoeken om aanknopingspunten te vinden. Maandelijks worden alle publicaties "tegen elkaar aan" gehouden om mogelijke overeenkomsten te vinden. De matching services brengt u contact met andere stamboomonderzoekers en kan voor leuke uitbreidingen zorgen.

Scans zoeken service

genealogieonline heeft een index opgebouwd van beschikbare scans van akten die online beschikbaar zijn bij bijvoorbeeld archieven. Door deze index los te laten op uw publicatie kunnen er hele specifiek suggestie gedaan worden voor scans van bijvoorbeeld geboorte-, huwelijks- en overlijdenakten. De Scans zoeken services is voor alle auteurs beschikbaar.

Genealogische afbeeldingen publiceren

Een genealogische publicatie is meer dan tekst en data alleen. Foto's van voorouders brengen de publicatie tot leven en scans van akten tonen het bewijs van de genealogische gebeurtenis of relatie. Op eenvoudige wijze kunnen, tot een maximum van 500 stuks, afbeeldingen toegevoegd worden aan de genealogische publicatie. Binnen het premium abonnement is het aantal afbeeldingen dat u kunt publiceren onbeperkt.

Startpunten in uw publicatie

Om de bezoekers van uw internetpublicatie te begeleiden kunt u bepaalde personen aanduiden als proband of stamvader/moeder. Van deze personen wordt er dan ook een kwartierstaat of genealogie in rapport vorm gemaakt, die te bekijken is op de website maar ook is te downloaden in PDF formaat. Er geldt een maximum van 5 startpunten, binnen het premium abonnement is het aantal startpunten dat u kunt definiëren ongelimiteerd. Wanneer er een kwartierstaat wordt getoond krijgen Premium gebruikers als extra de 'kwartierstaat op de kaart' weergave.

Verhalen en documenten toevoegen

Binnen het premium abonnement kunt u ook geïllustreerde verhalen en documenten opnemen in uw publicatie. Familie verhalen, oorsprong van de naam, het familiewapen, en ga zo maar verder. Mooie onderwerpen gerelateerd aan de familiestamboom die uw publicatie verrijken.

Innovatieve rapportages

Nieuwe technologie biedt ook voor genealogische presentatie nieuwe mogelijkheden. Genealogie Online innoveert op dit vlak met de kwartierstaat op de kaart waar de voorouders van de kwartierdragers op een kaart worden geprojecteerd en een dynamische combinatie van stamreeks en tijdlijn.

Kwartierstaat op de kaart Stamreeks nieuwe stijl

Toegangspoort

Standaard zijn alle gegevens die u aanlevert (gegevens van levende personen uitgezonderd) openbaar en inzichtelijk voor alle bezoekers van genealogieonline. Als u afbeeldingen upload zijn ook deze voor iedereen inzichtelijk. Als u de toegang tot uw gegevens en/of uw afbeeldingen wilt afschermen kunt u een toegangspoort instellen. U kunt dan personen uitnodigen die na inloggen toegang hebben tot uw gegevens en/of afbeeldingen, anderen hebben er geen toegang toe.

Aanpassen uiterlijk publicatie

Het standaard uiterlijk van genealogieonline is strak en zakelijk. Binnen het premium abonnement heeft u de mogelijkheid om dit uiterlijk naar de eigen smaak te zetten. Uit een rijk pallet van achtergronden kiest u de stijl die u bij uw publicatie vindt passen.

Aanpassen uiterlijk rapporten

Ook voor de kwartierstaat en genealogieën in PDF formaat geldt dat deze strak en zakelijk is. Binnen het premium abonnement kunt u het uiterlijk van de rapporten aanpassen door uw eigen thema te kiezen die u smaakvol vindt.

Familie archief

De nieuwste zuster-website van het stamboomforum is de premium dienst familiearchivaris. Deze website (http://www.familiearchivaris.nl/) biedt stamboomonderzoekers en familiehistorici een ruimte waar een digitaal familie archief gevormd kan worden. Stamboomonderzoekers kunnen familieleden uitnodigen om te participeren in het familie archief: zij kunnen het familie archief inzien, vullen met materiaal, verhalen schrijven bij materiaal en commentaar toevoegen! De digitale ruimtes zijn besloten: alleen de "archivaris" van een familie archief kan toegang verlenen aan familie en kennissen. Op deze manier kunt u vrijuit boeiend materiaal delen om deze een waardige plaats in de familiegeschiedenis te geven. Deze website is exclusief voor premium abonnementhouders!

Kwartierstaat PDF Wizard

Via de Kwartierstaat PDF Wizard maakt u op eenvoudige wijze een moderne kwartierstaat in PDF formaat (met afmetingen 42cm x 29,7cm, oftewel A3) die u kunt downloaden en printen. U kunt alle gegevens voor de kwartierstaat handmatig invoeren of uploaden via een tekstbestand. Heeft u uw gegevens al gepubliceerd op genealogieonline? Dan hoeft u alleen de proband aan te wijzen en rest van de gegevens worden dan automatisch ingevuld.

Directe hulplijn

Het stamboomforum biedt de mogelijkheid om hulp te vragen op vele gebieden aan andere leden. Vragen en opmerkingen over de genealogische services als het stamboomforum, genealogieonline, stamboomgids, familiearchivaris en de genealogiewerkbalk komen in de overvolle mailbox van de beheerder (Bob Coret). Binnen het premium abonnement heeft u de mogelijkheid om via een besloten privé subforum met de beheerder te communiceren! Deze communicatievorm krijgt prioriteit boven e-mail contact en vragen in de openbare fora.

Premium badge

Stamboom Forum Premium BadgeLeden met een premium abonnement hebben een streepje voor! Om dit kenbaar te maken wordt er op het profiel van premium abonnementhouders en bij hun publicatie een premium badge (bordeaux ster) getoond.

Virtuele kado's

Als u een nieuw lid aanbrengt bij genealogieonline door vrienden uit te nodigen dan krijgt u een virtueel kado! Dit kado kunt u behouden, het is zichtbaar op uw profiel, of u kunt het virtuele kado geven aan een ander lid, bijvoorbeeld als bedankje voor bewezen diensten. In het premium abonnement krijgt u nog eens 15 kado's om weg te geven!

Veel gestelde vragen