Genealogie Online Premium BadgeGenealogie Online » Subscriptions

You can try this genealogical service without any obligation with a trial subscription. If you are satisfied with the service you can upgrade your subscription to a Premium subscription with even more functionality and service!

FunctionalityTrialPremium
Publish genealogical information
Unlimited number of ancestors (GEDCOM import)
JaJa
Clues in other pedigrees
Match your data with other genealogists
JaJa
Scans search service
Get suggestions about scans at archives
beperkt aantal
bronnen
alle beschikbare
bronnen
Genealogical images inside publication
Photos and scans linked to your data
up to 500
pictures
unlimited
pictures
Starting points in your publication
Reports of designated persons
up to 5
starting points
unlimited
starting points
Innovative reports
like pedigree on the map and timeline lineage
NeeJa
Add stories and documents
Upload existing documents and texts
NeeJa
Gateway
Restrict access to data and / or images
NeeJa
Personalize the look of the publication
Choose from a rich collection of background images
NeeJa
Change the appearance of reports
Choose from a variety of themes
NeeJa
Familie Archivaris new
Create a digital family archive
NeeJa
Pedigree PDF Wizard new
Create a modern pedigree A3 size
NeeJa
Direct helpline
Priority questions via closed private forum
NeeJa
Premium badge
Show your VIP status in your profile and in your publication
NeeJa
Virtual gifts
Give other members a gift of gratitude
by applying new member
1 gift
15 gifts
& by applying new member
1 gift
Upgrade your subscription easily!for free€ 5 per month


iDEAL
PayPalAlleen Nederlands This page is only available in Dutch.


All subscription parts explained

Publish genealogical information

Via genealogieonline kunt u eenvoudig uw genealogische gegevens op Internet publiceren. Door uw gegevens (in GEDCOM formaat) aan te bieden wordt er een mooie publicatie vervaardigd, met indexen, zoekfunctie, bronnen, statistieken en per voorouder een pagina. Het is de manier om familie en vrienden het resultaat van uw onderzoek te tonen. Ervaring leert dat publicatie feedback oplevert, complimenten, aanvullingen en correcties, waardoor uw onderzoek wordt ondersteund.

Clues in other pedigrees

genealogieonline bevat ruim 6 duizend publicaties met ruim 21 miljoen voorouders. Een interessantie bron om te doorzoeken om aanknopingspunten te vinden. Maandelijks worden alle publicaties "tegen elkaar aan" gehouden om mogelijke overeenkomsten te vinden. De matching services brengt u contact met andere stamboomonderzoekers en kan voor leuke uitbreidingen zorgen.

Scans search service

genealogieonline heeft een index opgebouwd van beschikbare scans van akten die online beschikbaar zijn bij bijvoorbeeld archieven. Door deze index los te laten op uw publicatie kunnen er hele specifiek suggestie gedaan worden voor scans van bijvoorbeeld geboorte-, huwelijks- en overlijdenakten maar ook foto's van grafzerken. Dit is de Scans zoeken service. Bij het Probeer abonnement wordt een deel van de bronnen gebruikt voor de analyse, bij het Premium abonnement worden alle bronnen meegenomen!

Genealogical images inside publication

Een genealogische publicatie is meer dan tekst en data alleen. Foto's van voorouders brengen de publicatie tot leven en scans van akten tonen het bewijs van de genealogische gebeurtenis of relatie. Op eenvoudige wijze kunnen, tot een maximum van 500 stuks, afbeeldingen toegevoegd worden aan de genealogische publicatie. Binnen het Premium abonnement is het aantal afbeeldingen dat u kunt publiceren onbeperkt.

Starting points in your publication

Om de bezoekers van uw internetpublicatie te begeleiden kunt u bepaalde personen aanduiden als proband of stamvader/moeder. Van deze personen wordt er dan ook een kwartierstaat of genealogie in rapport vorm gemaakt, die te bekijken is op de website maar ook is te downloaden in PDF formaat. Er geldt een maximum van 5 startpunten, binnen het Premium abonnement is het aantal startpunten dat u kunt definiëren ongelimiteerd. Wanneer er een kwartierstaat wordt getoond krijgen Premium gebruikers als extra de 'kwartierstaat op de kaart' weergave.

Innovative reports

Nieuwe technologie biedt ook voor genealogische presentatie nieuwe mogelijkheden. Genealogie Online innoveert op dit vlak met de kwartierstaat op de kaart waar de voorouders van de kwartierdragers op een kaart worden geprojecteerd en een dynamische combinatie van stamreeks en tijdlijn.

Add stories and documents

Binnen het Premium abonnement kunt u ook geïllustreerde verhalen en documenten opnemen in uw publicatie. Familie verhalen, oorsprong van de naam, het familiewapen, en ga zo maar verder. Mooie onderwerpen gerelateerd aan de familiestamboom die uw publicatie verrijken.

Kwartierstaat op de kaart Stamreeks nieuwe stijl

Gateway

Standaard zijn alle gegevens die u aanlevert (gegevens van levende personen uitgezonderd) openbaar en inzichtelijk voor alle bezoekers van genealogieonline. Als u afbeeldingen upload zijn ook deze voor iedereen inzichtelijk. Als u de toegang tot uw gegevens en/of uw afbeeldingen wilt afschermen kunt u een toegangspoort instellen. U kunt dan personen uitnodigen die na inloggen toegang hebben tot uw gegevens en/of afbeeldingen, anderen hebben er geen toegang toe.

Personalize the look of the publication

Het standaard uiterlijk van genealogieonline is strak en zakelijk. Binnen het Premium abonnement heeft u de mogelijkheid om dit uiterlijk naar de eigen smaak te zetten. Uit een rijk pallet van achtergronden kiest u de stijl die u bij uw publicatie vindt passen.

Change the appearance of reports

Ook voor de kwartierstaat en genealogieën in PDF formaat geldt dat deze strak en zakelijk is. Binnen het Premium abonnement kunt u het uiterlijk van de rapporten aanpassen door uw eigen thema te kiezen die u smaakvol vindt.

Familie Archivaris

De nieuwste zuster-website van het stamboomforum is de premium dienst familiearchivaris. Deze website (http://www.familiearchivaris.nl/) biedt stamboomonderzoekers en familiehistorici een ruimte waar een digitaal familie archief gevormd kan worden. Stamboomonderzoekers kunnen familieleden uitnodigen om te participeren in het familie archief: zij kunnen het familie archief inzien, vullen met materiaal, verhalen schrijven bij materiaal en commentaar toevoegen! De digitale ruimtes zijn besloten: alleen de "archivaris" van een familie archief kan toegang verlenen aan familie en kennissen. Op deze manier kunt u vrijuit boeiend materiaal delen om deze een waardige plaats in de familiegeschiedenis te geven. Deze website is exclusief voor Premium abonnementhouders!

Pedigree PDF Wizard

Via de Kwartierstaat PDF Wizard maakt u op eenvoudige wijze een moderne kwartierstaat in PDF formaat (met afmetingen 42cm x 29,7cm, oftewel A3) die u kunt downloaden en printen. U kunt alle gegevens voor de kwartierstaat handmatig invoeren of uploaden via een tekstbestand. Heeft u uw gegevens al gepubliceerd op genealogieonline? Dan hoeft u alleen de proband aan te wijzen en rest van de gegevens worden dan automatisch ingevuld.

Direct helpline

Het stamboomforum biedt de mogelijkheid om hulp te vragen op vele gebieden aan andere leden. Vragen en opmerkingen over de genealogische services als het stamboomforum, genealogieonline, stamboomgids, familiearchivaris en de genealogiewerkbalk komen in de overvolle mailbox van de beheerder (Bob Coret). Binnen het Premium abonnement heeft u de mogelijkheid om via een besloten privé subforum met de beheerder te communiceren! Deze communicatievorm krijgt prioriteit boven e-mail contact en vragen in de openbare fora.

Premium badge

Stamboom Forum Premium BadgeLeden met een Premium abonnement hebben een streepje voor! Om dit kenbaar te maken wordt er op het profiel van Premium abonnementhouders en bij hun publicatie een premium badge (bordeaux ster) getoond.

Virtual gifts

Als u een nieuw lid aanbrengt bij genealogieonline door vrienden uit te nodigen dan krijgt u een virtueel kado! Dit kado kunt u behouden, het is zichtbaar op uw profiel, of u kunt het virtuele kado geven aan een ander lid, bijvoorbeeld als bedankje voor bewezen diensten. In het Premium abonnement krijgt u nog eens 15 kado's om weg te geven!

Veel gestelde vragen