Vind aanknopingspunten tussen uw stamboom en andere stambomen

Hoe werkt het?

Aanknopingspunten tussen stambomen Maandelijks worden de duizenden publicaties op genealogieonline "tegen elkaar gehouden" om mogelijke aanknopingspunten tussen de publicaties te vinden. Als er aanknopingspunten zijn gevonden tussen uw stamboom en die van andere auteurs dan ontvangt u hier via e-mail een bericht van en kunt u op genealogieonline deze waardevolle aanknopingspunten stuk voor stuk zien. Het geeft u de mogelijkheid om gericht contact te zoeken met andere auteurs, gegevens uit te wisselen en op deze manier uw stamboom uit te breiden!

Dat wil ik ook!

Het zoeken naar aanknopingspunten maakt onderdeel uit van het gratis Basis abonnement van genealogieonline! U kunt dus eenvoudig uw genealogische gegevens (GEDCOM) publiceren en uw gegevens gaan dan automatisch mee in deze unieke aanknopingspunten service.

Met het Probeer abonnement kunt u vrijblijvend Genealogie Online uitproberen, dus ook de aanknopingspunten. Als u tevreden bent met de service van Genealogie Online dan kunt u uw abonnement opwaarderen naar een Premium abonnement met nog meer functionaliteit en service!

Hoe beheer ik de aanknopingspunten?

Als er eenmaal aanknopingspunten gevonden zijn en u hiervan bericht heeft ontvangen kunt u op genealogieonline de aanknopingspunten inzien, zie bijvoorbeeld de mogelijke aanknopingspunten tussen Genealogie Dusseljee en de andere stambomen op genealogieonline. Per aanknopingspunt kunt u als auteur van de publicatie aangeven of deze wel of niet klopt. Dit geeft u ook de mogelijkheid om te zien welk aanknopingspunt u al wel en niet heeft bekeken en beoordeeld.